Hello Bonjour Guten Tag Ciao Dobar Dan Hallå MrCleanerStockholm Hem Mattvätt Möbeltvätt Ångtvätt Städning Företagskunder Priser Galleri Kontakta oss Integritetspolicy
Reco-utmärkelse för år 2022
Reco-utmärkelse för år 2023
/BadgeTwoYears

Mattvätt

Rena, fräscha & fläckfria lösa och heltäckningsmattor!

Mattvätt

Mattvätt

Fläckborttagning och tvätt av din matta


Vi tvättar heltäckningsmattor, lösa mattor, matta i trappa (på plats hos dig)


Effektiv och prisvärd service


Miljövänliga produkter säkra för barn, husdjur och allergiker


Bidrar till hälsosammare inomhusmiljö


Privat och företagskunder

Jag godkänner Integritetspolicy & Allmänna Villkor

" Integritetspolicy & Allmänna villkor "

Mattvätt Stockholm

Att tvätta och rengöra en matta är ett jobb som bäst utförs av professionella och utbildade rengörings specialister. Våra mattexperter använder säkra rengöringsmedel som tar bort smuts, damm och fläckar från din matta. Vi innehar dem bästa utrustningen som effektivt rengör smutsiga mattor och tar slut på bakterier, mögel och dammkvalster. Våra maskiner når dit där en dammsugare inte gör.


Vårt mål är att du ska ha en hälsosammare miljö där du, dina familjemedlemmar eller dina anställda och kunder vistas. De flesta inser att mattor hjälper till att filtrera luften i deras hem eller lokal. Mattan fångar in smuts och allergener och hindrar dem från att cirkulera i luften du andas. Regelbunden rengöring av mattor är därför väldigt viktigt.


Vi på Mr Cleaner Stockholm är redo att komma ut till dig och rengöra din matta på plats. Professionell mattvätt i Stockholm, men enligt överenskommelse kan besöka dig vart än du är. Våra trevliga och kunniga specialister är redo att tvätta din matta, snabbt, smidigt och effektivt. Vi tvättar och rengör heltäckningsmattor, lösa mattor, mattor i trappa ... Inget snack, bara fräscha mattor!

Mattvätt Stockholm
  • Tar bort damm, fläckar och smuts
  • Får bort dålig lukt, förbättrar luftkvalitet
  • Förlänger livstiden på din matta
Jag godkänner Integritetspolicy & Allmänna Villkor

" Integritetspolicy & Allmänna villkor "

Tvätta Matta

    Mattvätt hemma:

  • Rena och torra mattor inom 1-3 timmar
  • Ingen väntetid eller transport
  • Redo att användas
  • Ekologiskt: Biologiskt nedbrytbara produkter
  • Ingen risk för skador för mattan och golv

Tvätta Matta Stockholm

Dags att tvätta matta som har blivit lite smutsig och samlat på sig damm och någon fläck? Mr Cleaner Stockholm kan hjälpa dig med professionell mattvätt hemma hos dig.Vi har specialiserad oss på rengöring av alla typer av mattor, både lösa och heltäckningsmattor. Vi tvättar nästan alla typer av mattor, dvs. din ullmatta, persisk matta, ryamatta, viskos matta, äkta matta eller matta i ett annat material.
Fördelen med mattvätt hemma är att du slipper vänta många dagar eller veckor för att få mattan tillbaka från kemtvätt, samtidigt som du måste flytta alla möbler och rulla ihop mattan som sedan ska lämnas till tvätteri. Det kräver mycket av din tid och energi.


Mr Cleaner Stockholm erbjuder dig en mycket enklare lösning - vi tvättar din matta hemma hos dig. Våra mattrengörare tvättar din matta med de modernaste maskinerna vilket gör att det tar kort tid för själva tvätten och mattan blir torr inom en till tre timmar. Du får en ren och fräsch matta, slipper jobb med att lämna in den till tvätteri samtidigt som det är helt riskfritt för ditt golv eller annat i ditt hem. Dessutom är det billigare också.


Tvätta Ullmatta

För att tvätta din ullmatta, våra erfarna mattrengörare använder ekologiska rengöringsprodukter från branschledande företag. Vårt rengöringssystem tar bort djupt inbäddad smuts, dålig lukt, fläckar* och damm. Vi använder en begränsad mängd vatten i kombination med de bästa rengöringsprodukterna som är skonsamma mot fibrerna. Efter vår rengöring, kommer din ullmatta att bli fantastiskt ren och fräsch.Mr Cleaner Stockholm tvättar din ullmatta hemma hos dig, du sparar tid, energi och pengar.

Tvätta Heltäckningsmatta

En investering i inomhusklimatet för en ren, fräsch och hälsosam miljö.


Vi erbjuder dig en professionell tvätt av din heltäckningsmatta i ditt hem och din företagslokal. Med hjälp av modern utrustning, effektiva rengöringsmedel och utbildad personal kan vi maximalt återställa den tidigare glansen av din heltäckningsmatta.


Vårt rengöringssystem jobbar hårt mot envisa fläckar och smuts som finns på och i din heltäckningsmatta och som inte kan nås med en vanlig dammsugare. Fräscha upp din hemma eller arbetsmiljö och bli av med damm, smuts och fläckar som din matta samlade med tiden. Mr Cleaner Stockholm erbjuder både engångs och periodiskt underhåll och rengöring av din heltäckningsmatta för att den ska hålla sig ren, fräsch och i bra skick år efter år.

Tvätta Heltäckningsmatta
Fläckborttagning Matta

Fläckborttagning Matta

Genom att kombinera effektiva rengöringsmedel, moderna maskiner, vår kunskap och erfarenhet, tar vi bort små och stora fläckar från din matta. När olyckan är framme är det viktigt att agera snabbt och därför erbjuder vi vår akutservice! Mattvätt och fläckborttagning inom 24 timmar vid akuta problem som måste åtgärdas snabbt.


Fläckar som vi oftast tar bort är från: rött vin, urin, blod, lera, kaffe, te, babyolja, smink, ljusvax, vattenbaserad färg, spy, smör, ljusvax, choklad, mat, juice, gräs, sås, fett, glass, sylt, ketchup, läppstift, mögel, mjölk, senap, oljor, rost, salt , skokräm… Vi kan inte garantera att varje fläck tas bort till 100 %, men vi garanterar att Mr Cleaner kommer att ge dig en fantastisk mattvätt och att ingen kan uppnå bättre!


För både privatpersoner och företag erbjuder vi periodisk underhåll av mattor (och möbler samt ångtvätt). Då ingår jourservice för fläckborttagning helt kostnadsfritt. Om olyckan är framme, och fläckar behöver tas bort så vi gör det inom en arbetsdag! Och inte bara det, utan många fina rabatter! Är du intresserad av vill veta mer om hur det fungerar? Kontakta oss idag så berättar vi gärna!

Våra Kunder

client

Vi tvättar mattor på plats, dvs hemma hos dig eller i ditt företag. Framförallt Stockholm, men enligt önskemål även vart än du befinner dig.

Absolut. Vi älskar att tvätta heltäckningsmattor.

Du kan det på sidan priser > mattvätt. Ju större yta det är, desto billigare pris per kvm blir.

Oftast en. Vid större uppdrag, kan det blir fler än en specialist.

Ja! Och allergiker också.

Tyvärr vissa fläckar kan man omöjligt få bort. Men dem behandlas och delvis försvinner.Men 9 av 10 fixar vi!

Tillverkarna rekommenderar dammsugning varje vecka, varje dag om man har småbarn och husdjur. Professionell mattvätt rekommenderas varje 3-18 månader. Kontakta oss så får du kostnadsfri rådgivning vad gäller just din matta.