Hello Bonjour Guten Tag Ciao Dobar Dan Hallå MrCleanerStockholm Hem Mattvätt Möbeltvätt Ångtvätt Städning Företagskunder Priser Galleri Kontakta oss Integritetspolicy
Reco-utmärkelse för år 2022
Reco-utmärkelse för år 2023
/BadgeTwoYears

Ångtvätt

Ångtvätt av Bilsäten | Ångtvätt av Badrum, Kök & Golv | Miljövänligt. Nogrannt. Kraftigt.

Ångtvätt bil

Ångtvätt Bil & Bilsäten

En bättre bilvård.

Att ha en ren bilinteriör är viktigt för både föraren, passagerarna och bilen. Det är också viktigt att regelbundet ta hand om bilen i underhållningssyfte. En smart och innovativ lösning är att ångtvätta bilen invändigt.


Smutsiga luftventiler kan sprida damm och andra allergener i kabinen. Slaskiga rutor och speglar kan skymma förarens sikt över vägen. Smuts kan arbeta sig in i knappar och strömbrytare och få dem att fungera dåligt. Bilsäten blir väldigt smutsiga över tiden och kan ha fått fläckar på sig. En rengöringsmetod som garanterat löser problemet är ångtvätta din bil invändigt.


Mr Cleaner i Stockholm gör din bil ren, och fräsch med ångtvätt och invändig biltvätt hemma hos dig. Vi ångtvättar bilsäten med professionella maskiner som tar bort smuts, fläckar och dålig lukt. Behandling av alla bilens ytor såsom läderytor, textil, plast och glasytor. Vi kan även ångtvätta bussäten, husvagnar och husbilar invändigt.

En perfekt lösning för din bil och miljö. Boka ångtvätt redan idag!

Jag godkänner Integritetspolicy & Allmänna Villkor

" Integritetspolicy & Allmänna villkor "

Ångtvätt i Ditt Hem

Ånga är naturligt och noggrant, klimatsmarta valet!

Miljövänligt alternativ som inte kräver några kemikalier.


Noggrannare och hälsosammare än vanligt städ. Ånga, till skillnad från rengöringsmedel, efterlämnar inte allergiframkallande rester på den rengjorda ytan. Detta är särskilt viktigt för små barn som tycker om att stoppa saker i munnen.


Vi använder ångtvättar för att rengöra alla dina hårda ytor. Vi kan ångtvätta golv, fönster, köket, badrum, klinkerfogar ... Det är den absolut bästa metoden för att bekämpa bakterier i ditt hem. Bli av med smuts och bakterier samtidigt som du tänker miljövänligt. Ha extra rent kök, snygga klinkerfogar och glänsande badrumsgolv.

Genom kraftfullt ångutsläpp och hög ångtemperatur eliminerar ångtvättar 99,9% av alla vanliga hushållsbakterier på hårda ytor i hemmet, som i kök och badrum. Perfekt för att rengöra ytor som köksbänkar, kakel, armaturer, klinker och speglar. Kontakta oss idag, vi kan ångtvätta i ditt hem redan imorgon!

Jag godkänner Integritetspolicy & Allmänna Villkor

" Integritetspolicy & Allmänna villkor "

Ångtvätt badrum

Exempel på vad som kan rengöras med ånga i ditt hem:

  • Laminat & klinkergolv
  • Badrum och toaletter
  • Fönster och speglar
  • Klinkerfogar
  • Avlägsna fettavlagringar
Ångtvätt kök

Ångtvätt Lokal

För företag som bryr sig mer.

Hur rent, fräscht och städat det är i din företagslokal kan vara en av de viktigaste faktorerna för att attrahera nya kunder och även för att behålla de befintliga. Att endast använda vanliga städ åtgärder räcker idag inte för att motsvara och överträffa kundernas höga förväntningar. Det krävs helt enkelt mer.


Vanlig städ är naturligtvis bra och det finns en hel del ytor som bara kan städas med gamla, vanliga metoder.För att möta de höga krav på renlighet och hygien så behövs det ångtvätt.Särskild viktigt i hotell och restaurangbranschen, och andra branscher som har med mat och livsmedel att göra. Det används dessutom inga kemikalier. Ångtvätt är ett miljövänligt och naturligt alternativ.


En ångtvätt hanterar fett, olje - och svåra fläckar och eliminerar bakterier, mögel och virus. Ångtvätt används också i toaletterna som efter behandlingen blir skinande rena och fria från bakterier.


Mr Cleaner Stockholm erbjuder en helhetslösning. Vi håller dina företagslokaler rena och fräscha genom att kombinera ångtvätt av hårda ytor, vanlig städ där det behövs samt matt - och möbeltvätt. Företag är olika och därför har vi väldigt flexibla lösningar. Tjänsterna kan läggas till och tas bort, beroende på ditt behov. Självklart kommer vi ut till dig på ett kostnadsfritt besök för offertförslag!

Jag godkänner Integritetspolicy & Allmänna Villkor

" Integritetspolicy & Allmänna villkor "

Våra Kunder

client